У чым розніца паміж выдаленнем зруху і выдаленнем у асабістым кампутары?


адказ 1:

Каманда не можа аднавіць выдаленыя файлы ці тэчкі.

Выдаленне файлаў ці папак пры націску клавішы Delete можа быць адноўлена. У гэтым выпадку файлы альбо папкі перамяшчаюцца ў кошык.

Каб аднавіць выдалены файл і тэчку, адкрыйце кошык, выберыце Файл / тэчка і аднавіце выдалены файл / тэчку.